MN4 et porta a la Llotja VIP de la Fonteta per a vore el partit davant el RETAbet Bilbao

01/12/2016

El Centre Comercial i d'Oci MN4, patrocinador del partit, serà l'encarregat de convertir l’encontre de la jornada 11 de la Lliga Endesa davant el RETAbet Bilbao Basket (dissabte 3, 18:30h, Fonteta, MD1) en una festa a través de les activitats d'animació que ha preparat. Un concurs a través de les Xarxes Socials per a guanyar entrades per a vore el partit davant els bilbains des de la Llotja VIP de la Fonteta i entrades per als cinemes MN4. I a més, actuacions dels guanyadors del Talent Show del Centre Comercial durant el descans, un centre de manualitats per als més xicotets, regals d'entrades de cinema en els jocs en pista i llançaments de regal a les graderies.

 

MN4 et porta a la Llotja VIP de la Fonteta

Si vols vore el partit davant el RETAbet Bilbao Basket des de la llotja VIP de la Fonteta, has d'estar atent a les nostres Xarxes Socials. Per gentilesa del Centre Comercial i d'Oci MN4, la primera persona a contestar correctament la pregunta que llançarem en el compte oficial de Facebook de Valencia Basket demà divendres 2 de desembre a les 17:00 hores es portarà automàticament dues entrades VIP per al partit, sense sorteigs. I com a complement, el regal inclou també dues entrades per als cinemes MN4.

 

Córner MN4 per als més xicotets

En l'anell de distribució de la Fonteta s'instal·larà un espai denominat “Córner Mn4” amb un taller de manualitats per als xiquets, en el qual es regalaran estoigs amb ceres de colors i més de 500 gorros-barbes de Papa Noel. A més, els participants en els jocs dels temps morts es portaran com a regal entrades per als cinemes MN4 i es llançaran regals de la marca a les graderies durant el partit. Actuacions en directe en el descans

 

Actuacions en directe en el descans

Ana Ferrándiz, guanyadora de l'edició de 2016 del Talent Show MN4 en categoria d'adults i GBoys, finalistes en el concurs, amenitzaran el descans del partit davant els bilbains amb les seues actuacions.


TAGS: