Josep Puerto i Emil Savic, convocats per a l'Europeu U18M de Turquia

05/12/2016

Els jugadors de Valencia Basket Josep Puerto i Emil Savic han sigut convocats per les federacions d'Espanya i de Croàcia respectivament per a incorporar-se a les concentracions de les seleccions nacionals U18M de cara a l'Europeu de la categoria que es va a disputar en la localitat turca de Samsun entre el 16 i el 22 de desembre.

 

Este campionat es va ajornar a l'estiu a causa dels incidents a Turquia en els dies propers a la disputa del torneig i es va emplaçar per a estes noves dates abans de les festes de Nadal. La Federació Espanyola ha donat a conèixer en el matí de hui el llistat d'11 jugadors (faltant confirmar a l'últim jugador de l'expedició) que estaran a les ordres de Luis Guil i de la qual forma part Josep Puerto. Serà el segon torneig internacional per l’aler valencià, que ja va formar part de la selecció espanyola U16M en l'Europeu de 2015.

 

L’aler croat Emil Savic també ha sigut convocat pel seu combinat nacional, el de Croàcia, per a formar part del grup de treball del que eixiran els components del llistat final per al torneig. Tampoc serà el primer torneig internacional de Savic, que ja va participar en l'Europeu U16M de 2014 amb el combinat croat.

 

Espanya i Croàcia compartixen presència en el grup A de este campionat d'Europa sub’18 i s'enfrontaran en el partit inaugural del torneig, per la qual cosa Puerto i Savic podrien vore's les cares en bàndols diferents en el partit que es disputarà entre les seues dues seleccions el divendres 16 de desembre a les 12:00 hora espanyola. Els cinc primers classificats d'este Europeu U18M aconseguiran directament la plaça per al Mundial U19M de l'any 2017.


TAGS: