Visita als hospitals amb la Campanya ‘Un Joguet, un somriure’ de Falomir Juegos i Valencia Basket

19/12/2016

La primera plantilla del Valencia Basket, junt amb el president, Vicente Solá, i el responsable de màrqueting, Víctor Luengo han visitat este matí, com és tradicional cada any en estes dates, als xiquets i xiquetes ingressats en les seccions infantils dels hospitals La Fe i Dr. Peset de València.

 

A la una de la vesprada, els jugadors i directius han arribat a l'hospital i han passat per les habitacions dels xiquets per a entregar-los els regals i joguets dins de la campanya ‘Un Joguet, un Somriure’ que per sisena temporada consecutiva ha sigut possible gràcies a la inestimable col·laboració de Falomir Jocs.

 

Les mostres d'afecte, il·lusió i alegria dels xiquets i xiquetes hospitalitzats no s'han fet esperar a l'arribada dels jugadors a les seues habitacions. Els components de la plantilla taronja s'han fotografiat amb els xicotets, els seus pares i el personal sanitari de l'hospital i no han parat d’entregar targetes autografiades amb les seues imatges en una de les cites ineludibles per a Valencia Basket quan s'acosta el Nadal.

 

Pierre Oriola: “Il·lusionat amb l’opció de jugar la meua primera Copa”

Un dels fitxatges d'esta temporada, i que per tant ha realitzat per primera vegada esta visita als hospitals ha sigut l'ala-pivot Pierre Oriola, que assenyalava en acabar la visita que “és molt especial vore als xiquets, fer-los sonreir un poc, que estiguen feliços. Amb esta visita volem que passen estos dies tan bé com siga possible. A més, he entrat en una de les habitacions i una xiqueta estava pintant un dibuix i m'ha dit que era para mi perquè jo li havia portat un regal i açò sempre fa il·lusió”.

 

Un sentiment, el de la il·lusió, que el 18 taronja compartix amb els xiquets quan se li pregunta per la possibilitat de poder jugar la seua primera Copa del Rei: “La veritat és que és molt especial, mai he viscut una competició així. He sentit parlar molt d'açò, que és una competició increïble amb totes les aficions en el mateix pavelló i tinc moltes ganes de que ens classifiquem i poder jugar-la. Espere que ho puguem certificar al més prompte possible i tant de bo siga com a caps de sèrie”


TAGS: