Vine a Madrid per a vore el Real Madrid - Valencia Basket!

09/01/2017

Valencia Basket organitza viatge en bus perquè els seus aficionats puguen vore el partit de la Jornada 18 de la Liga Endesa en la pista del Real Madrid que es jugarà el diumenge 22 de gener a les 18:30 hores. A més, el club taronja oferix la possibilitat d'aconseguir només l'entrada en el sector taronja.

 

Volem tornar a sentir el teu suport des de les graderies. Per açò, el Club ha organitzat un pack de viatge amb autobús i entrada per 37 euros, sempre que es completen les places necessàries perquè isca l'autocar. A més, el club oferix una altra forma de viatge, la de només entrada per 15 euros per a qui vulga desplaçar-se pel seu compte.

 

 

Preu

Viatge i entrada

37 euros

Només entrada

15 euros

 

El bus o busos de l'expedició eixiran de la Fonteta a les 10 del matí amb vista a poder menjar ja a Madrid. La tornada es farà després del partit.

 

Ja pots apuntar-te

La inscripció per a este desplaçament està oberta des d'este moment en les oficines del Valencia Basket situades en la Fonteta en horari de 9:30 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 hores. O bé cridant per telèfon al 96.395.70.84 i realitzant el pagament mitjançant targeta de crèdit.

 

Durant els partits d'este dimecres davant Alba Berlin i d'este diumenge davant Movistar Estudiantes, s'habilitaran taules per a apuntar-se al viatge tant en piscina i Botiga com en oficines.


TAGS: