Nuevo Centro acull des de hui l'exposició fotogràfica del 30 Aniversari

12/01/2017

Des de hui divendres i fins al pròxim dissabte 30 de gener, l'Exposició 30 Aniversari de Valencia Basket es trasllada fins a la Plaça Interior del Centre Comercial Nuevo Centro (Av. Pío XII, nº2, València). La nova ubicació de l'exposició s'ha estrenat esta vesprada amb un acte de presentació que ha comptat amb la presència de tres Llegendes Taronja com Víctor Luengo (responsable de Relacions Externes del Club i que exercirà com a amfitrió), Sergio Coterón i Javi Viguer.

 

L'exposició podrà visitar-se en l'horari comercial de Nuevo Centro, de dilluns a dissabte de 10 a 22 hores i els diumenges i festius d'11 a 21 hores. A més de ser el nou espai per a l'exposició fotogràfica, Nuevo Centro s'ha bolcat al costat de Valencia Basket organitzant un concurs en el qual es regalaran cinc entrades dobles per al partit enfront del Cedevita Zagreb del 31 de gener.

 

30 anys en imatges

Les 146 fotografies que componen el catàleg d'esta exhibició recorren els 30 anys d'història del Valencia Basket des dels primers passos del Club en les albors de la temporada 1986-87 fins a la més rabiosa actualitat. Entre eixos dos punts, un recorregut visual per les estrenes, les grans alegries, els títols, els dies per a sentir-se orgullós de l'equip i aprendre. Un trajecte en el qual trobar-se amb els jugadors més significatius de la història del Club i els rivals de major entitat. Tot açò vist a través de les càmeres dels reporters gràfics que han convertit en imatges per al record cadascun dels passos de Valencia Basket fins a aconseguir el seu estat actual.

 

Molt més que fotos

Com ja ha sigut norma en les seues ubicacions anteriors, a les instantànies de recorregut per la història del Club li acompanyaran una sèrie d'objectes històrics com equipacions de joc de diferents èpoques, material d'animació dels inicis, records de diferents temporades o retallades de premsa d'alguns dels moments més significatius de la nostra trajectòria al llarg dels últims 30 anys. I com a elements més representatius, els trofeus dels quatre títols que adornen les vitrines del Valencia Basket: la Copa del Rei de 1998 i les Eurocups de 2003, 2010 i 2014.

 

Passar per l'exposició pot tindre premi

Durant les tres setmanes que l'exposició estarà en Nuevo Centro es realitzaran una sèrie de sorteigs a través del compte oficial de facebook del centre comercial per a regalar cinc entrades dobles per a assistir al partit de la cinquena jornada del Top 16 de la 7DAYS Eurocup que el 31 de gener enfrontarà a l'equip taronja contra el Cedevita de Zagreb.

 

PAM no faltarà a la cita

Nostra simpàtica mascota, PAM, es deixarà caure per la Plaça Interior de Nuevo Centro per a passar una bona estona i fotografiar-se amb tots els visitants que passen per l'exposició fotogràfica els divendres 20 i 27 de gener entre les 18:30 i les 20:30 hores.


TAGS: