Pedro Martínez: “Volem ser caps de sèrie i mantindre la bona dinàmica a casa”

13/01/2017

L'entrenador de Valencia Basket, Pedro Martínez, ha assenyalat en la prèvia del partit de la jornada 17 de la Liga Endesa davant Movistar Estudiantes (diumenge 15, 18:30h, Movistar+ dial 194) que “està en joc la possibilitat de ser cap de sèrie i és una cosa que sense que siga definitiu és millor ser-ho que no ser-ho encara que tampoc et garantix res. És un objectiu que tenim i també per a continuar en una bona dinàmica en els partits de casa, pensant no només en la Copa del Rei sinó pensant que la competició continua i quants més partits guanyem millor”.

 

Sobre el seu rival del diumenge, el tècnic taronja ha destacat que el quadre col·legial “és un equip que juga un bon bàsquet, molts d'ells són gent molt veterana que coneix molt la Lliga i que saben moure's bé en partits igualats. Record que el partit de presentació contra ells va ser molt dur i molt igualat fins al final, aquell dia van jugar francament bé. Després han tingut una primera volta amb moltíssimes lesions, i crec que açò els ha restat potencial i els ha restat victòries. Ara crec que vénen tots per tant hem de pensar que serà un partit similar al que vam tindre en la presentació que recordareu que es va decidir quedant tres o quatre minuts”.

 

Preguntat per lo apretades que han sigut les tres últimes victòries de l'equip taronja, Pedro Martínez ha assenyalat que “és el normal a estos nivells. El dimecres ens vam vore set a baix i contra Movistar Estudiantes també pot ser que passem algun moment de dificultat. I llavors el que hem de pensar és que en els últims partits hem tingut una bona resposta contra açò. Quan hem estat per baix en el marcador, en lloc de caure en el pànic i tirar cadascun pel seu costat hem tingut una bona resposta. Açò ho considere com una cosa positivaa. En el partit del diumenge no hi ha res que em faça pensar que el partit vaja a ser diferent dels últims, va a ser un partit igualat en el qual hi haurà moments bons i dolents i cal mantindre eixa bona resposta”


TAGS: