Sam Van Rossom arribarà als 200 partits en Liga Endesa en la pista del Real Madrid

19/01/2017

El base de Valencia Basket Sam Van Rossom pot aconseguir la xifra de 200 partits en la Liga Endesa en el partit d'este cap de setmana en la pista del Real Madrid (diumenge 22, 18:30h, WiZink Center, #0). Una xifra de la que el director de joc belga es va mostrar “molt orgullós, al final són ja set anys els que porte a Espanya. Encara que m'haguera agradat arribar a esta xifra un poc abans, la lesió que vaig tindre l'any passat em va costar molts partits. Estic molt content d'arribar a esta xifra i espere seguir i anar a per més”.

 

Dels seus 199 encontres en la competició espanyola, 91 han sigut amb la camiseta del Valencia Basket, equip en el qual travessa la seua quarta temporada. De tot el viscut en la seua etapa a València, Van Rossom reconeix que “em quedaria amb la sèrie de semifinals que vam jugar contra el FC Barcelona en el meu primer any a València. Vam perdre els dos primers a casa, ningú pensava que anàvem a tornar a casa i guanyarem allí els dos partits i vam tornar. Vam perdre l'últim partit a casa en l'últim segon, que va ser un colp dur al final, però crec que després de la temporada que havíem fet podíem sentir-nos orgullosos. Va ser una sensació doble, d'una banda decepció perquè no t'has ficat en la final però d'altra banda, a esta sèrie arribarem només amb set o huit jugadors sans i ens esforçarem molt. Quan ho veus dues o tres setmanes després, et vas orgullós”.

 

Preguntat per la competència en el lloc de base, Sam considera que “el Club ha fet un esforç per a fer una plantilla llarga per a intentar arribar lluny, a la Final potser. Així que durant l'any podrem compartir els minuts i crec que açò és un bon senyal”.

 

El base belga podria aconseguir eixa xifra redona de 200 partits en una de les pistes més complicades de la Liga Endesa, la del Real Madrid. De cara al partit del diumenge, Van Rossom assenyala que “sabem que no va a ser fàcil, ells són un dels equips més forts d'Europa, porten més d'un any sense perdre en la seua casa. Però estem jugant molt sòlids fora de casa, traient bons resultats i tenim confiança en què si donem tot el que tenim i fem un partit quasi perfecte podem arribar amb opcions al final. I açò és el que anem a intentar fer el diumenge”.


TAGS: