dentalDoctors oferix revisions gratuïtes per al Planter i Escola de Valencia Basket

03/02/2017

Valencia Basket i dentalDoctors, clínica oficial del Club, han aconseguit un acord per a posar en marxa a partir de hui un programa de revisions bucodentals gratuïtes del que es podran beneficiar els més de 500 xiquets i xiquetes de l'Escola i Planter de l'entitat taronja. D'esta forma dentalDoctors, que també cuida de la salut bucodental dels jugadors i cos tècnic de la primera plantilla, s'encarregarà de mantindre en perfecte estat els somriures de tots els jugadors del Valencia Basket, des de mini-basket fins a l'equip professional.

 

Esta revisió gratuïta, que inclou una primera consulta amb experts en ortodòncia i odontologia, un procediment d'higiene bucodental amb recomanacions de salut oral i una radiografia intraoral i/o panoràmica digital, està bonificada al 100% per Valencia Basket. Per a poder beneficiar-se d'esta iniciativa es pot concertar una cita cridant al 96.352.90.52 o enviant un mail a info@centrodentaldoctors.com. És imprescindible indicar que es pertany al Planter o Escola de Valencia Basket en el moment d'acordar la cita per a poder disfrutar d'estos avantatges.

 

A més, si el xiquet o xiqueta és menor de 14 anys, el pare o la mare disfrutarà dels mateixos avantatges sense cap cost addicional. I si després d'esta revisió es precisa d'algun tractament, dentalDoctors oferix un 10% de reducció en tots els tractaments i diverses facilitats de finançament si decidixes continuar confiant en dentalDoctors per a cuidar de la teua boca o la dels teus.

 

Tercera temporada amb dentalDoctors

Esta clínica dental es va convertir en Col·laborador Oficial Tècnic del Club en l'estiu de 2014, per la qual cosa la relació entre les dues entitats travessa la seua tercera temporada cuidant la salut bucodental i els somriures dels jugadors del primer equip taronja.


TAGS: