Els aficionats amb Targeta o Polsera Valencia Basket tindran promocions especials en la botiga

09/02/2017

La col·laboració entre Valencia Basket i Bankia continua donant grans alegries als aficionats del club taronja. Si la comoditat que et dóna tindre la polsera contactless del club o poder participar en la iniciativa del "Triple solidario" ja és un gran avantatge, ara, només per tindre la targeta València Basket, el client pot beneficiar-se de descomptes en la botiga de la Fonteta.

 

Este pròxim diumenge, davant de Tecnyconta Saragossa (12:30 hores, Fonteta), es posa en marxa una campanya de rebaixes, a mitat de preu, per a quets compren el polar i l'anorac del club. Esta serà la primera de múltiples avantatges que a poc a poc aniran arribant en forma de descomptes.

 

Gràcies a usar la Targeta València Basket de Bankia, el polar del València Basket passarà a costar-te només 15 euros, mentres que l'anorac passarà de 40 a 20 euros.

 

Esta oferta només tindrà validesa durant el partit d'este pròxim diumenge davant de Tecnyconta Saragossa. Estes promocions es repetiran en els pròxims partits com a local del València Basket en la Fonteta amb un altre tipus de roba.

 

Recorda: Este diumenge, 12:30 hores davant de Tecnyconta Saragossa

Polar. Amb Targeta València Basket, 15 euros. Sense targeta, 30 euros.

Anorac. Amb Targeta València Basket, 20 euros. Sense targeta, 40 euros.

TAGS: