Entrega de diplomes als participants del "One Team V" de Valencia Basket

09/02/2017

Valencia Basket ha tancat esta vesprada amb una gran festa en la Fonteta el seu cinquè projecte “One Team” amb l'última sessió d'entrenament i l’entrega de diplomes als xiquets i xiquetes del Projecte Hiedra de Cáritas Parroquial María Medianera que han participat en el programa de Responsabilitat Social Corporativa liderat i impulsat per Euroleague Basketball. Al final de l'últim entrenament, els joves participants van rebre este reconeixement a la seua implicació i el seu esforç de mans del responsable de màrqueting de Valencia Basket i One Team Manager, Víctor Luengo. La vesprada es va tancar amb un berenar de comiat.

 

El responsable de Valencia Basket per als Projectes One Team, la nostra llegenda Víctor Luengo, explica que "estem molt contents amb este projecte One Team, hem vist una molt bona mescla entre entrenadors i xiquets". Per a Victor Luengo, "el més important per a nosaltres és vore com els xiquets poden entendre els valors que volem compartir i com poden traduir-los a les seues vides, valors contra el racisme o la violència". Què passa amb el futur? "Durant els últims 4 anys, hem estat treballant en One Team Projects i per a nosaltres, cara al futur, és molt important continuar amb este treball".

 

Al llarg de les deu sessions amb les quals ha comptat este One Team V, la quinzena de joves pertanyents al Projecte Hiedra han après a través de l'entrenament les regles i els fonaments del bàsquet com a vehicle para a conèixer els valors de sacrifici i responsabilitat que es deriven de l'exercici organitzat, per a aprendre a usar l'esport com a fórmula de desenvolupament personal i com un estímul per a canalitzar els seus passos cap a que puguen trobar en la pràctica de qualsevol activitat esportiva una via per a créixer com a persones.

 

Projecte Hiedra

El Projecte Hiedra és una iniciativa impulsada des de 2002 per la Cáritas Parroquial María Medianera del barri valencià de L’Olivereta que té com a objectiu afavorir el desenvolupament integral i fomentar la integració social del col·lectiu de dones en situació d'especial vulnerabilitat, amb o sense càrregues familiars, del barri, així com treballar en la integració social i prevenció dels seus fills menors. El projecte es desenvolupa a través de la dinàmica participativa del grup de dones i xiquets en l'execució de diversos tallers; formatius, lúdics, culturals i desenvolupament en valors, guiats pel personal tècnic i voluntari del projecte.


TAGS: