Pamesa Cerámica prepara una #CalderaTaronja per al tercer partit davant Khimki

04/03/2017

Valencia Basket tornarà a comptar amb la col·laboració de Pamesa Cerámica per a crear un ambient d'acord amb la importància del partit i convertir la Fonteta en una autèntica #CalderaTaronja de cara al tercer i definitiu encontre de l'eliminatòria de quarts de final de la 7DAYS Eurocup davant el Khimki Moscow Region (dimecres 8, 20:45h, Fonteta, Teledeporte/Eurosport2/ Euroleague TV web).

 

Aplaudidors, regals i zeppelín de Pamesa Cerámica

Una vegada més, Pamesa Cerámica es bolca amb el Valencia Basket per als dies importants. I gràcies al seu patrocini, els espectadors del partit del dimecres trobaran en els seus seients un dels 8.000 aplaudidors amb els quals l'afició taronja animarà al seu equip des del salt inicial fins a la botzina final d'este transcendental partit. A més, durant els temps morts es repartiran regals com a motxilles i camisetes, i el zeppelín de la marca taulellera sobrevolarà el cel de la Fonteta durant el partit

 

Foc en la #CalderaTaronja

I com no pot haver-hi una #CalderaTaronja sense flames, per gentilesa de Pamesa Cerámica, la presentació dels jugadors del Valencia Basket vindrà acompanyada per unes espectaculars llengües de foc que encendran el pavelló cada vegada que el speaker anomene a cadascun dels nostres guerrers.


TAGS: