Pedro Martínez: "Lo millor és vore tots els jugadors sumant"

14/03/2017

L'entrenador taronja va qualificar el partit com "molt dur, amb molt contacte físic, amb defenses molt agressives, en el qual en alguns moments hem tingut poca fluïdesa en el 5 contra 5 però hem estat bé intentant córrer amb quelcom d'avantatge, i rebotejant bé en atac. Amb tots sumant, tenint moments per a aportar i sabent patir quan s'han posat a 2 punts. A més del cansament físic està el mental, i no ens hem vingut baix, hem llegit bé el partit per a no vindre'ns abaix".

 

Sobre l'actuació de San Emeterio, "creo que ha fet bones estadístiques però el seu joc no es basa en això, ha fet un partit enorme jugant de base, és un jugador total, tira, al pal, juga de base, el bloqueig directe, però crec que Sastre i Rafa jugant d'1 han fet un esforç molt gran no jugant en possessions naturals. La millor lliçó de hui és el treball de tots els jugadors sumando".

 

Sobre el tercer partit "el partit del divendres serà terrible, som pocs i hem de recuperar-nos física i mentalment i hem de seguir amb les dents estrets i veres fins on és possible llegar".

TAGS: