Mike Tobey: “Feliç per tindre l'oportunitat de jugar a Valencia Basket”

19/03/2017

L'última incorporació de Valencia Basket, el pivot nord-americà Mike Tobey (2.13m, Monroe (NY), 10/10/1994, 22 anys) ha assenyalat a la seua arribada a l'aeroport de Manises que decantar-se per l'opció taronja va ser una decisió senzilla per a ell: “Només he escoltat coses bones tant de la ciutat com de l'equip. Tothom m'ha dit que vinc a un Club increïble i estic molt feliç de tindre l'oportunitat de jugar ací”.

 

Als seus 22 anys, la de València serà la seua primera experiència fora dels Estats Units com a tancament a la seua primera temporada com a professional. Mike Tobey es mostrava “extremadament emocionat de poder començar la meua carrera fora d'Estats Units en la Liga Endesa, he sentit parlar molt sobre este campionat, es parla bastant del bàsquet europeu als Estats Units. Estic realment encantat d'estar ací”.

 

Tobey, que va jugar el seu últim partit en la NBDL fa només una setmana, poc abans que es concretara el seu acord amb Valencia Basket, recalcava que “estic ací per a ajudar a l'equip en el que necessiten de mi, així que tinc l'esperança de poder adaptar-me ràpid i ajudar a l'equip de qualsevol manera en la qual puga col·laborar per a ajudar a l'equip a guanyar”.


TAGS: