Rafa Martínez, 500 partits amb Valencia Basket

19/03/2017

El capità de Valencia Basket, Rafa Martínez, ha jugat esta nit en la pista del Iberostar Tenerife el seu partit número 500 amb la camiseta de Valencia Basket en la seua novena temporada en l'entitat taronja. D'esta forma, l'escorta de Santpedor es convertix en el segon jugador en aconseguir esta xifra en la història del Club, passant a formar part d'un selecte grup en el que només li acompanya Víctor Luengo amb 643 partits.

 

Martínez ha jugat i guanyat esta nit el seu partit 320 en la Liga Endesa amb Valencia Basket, la qual cosa unida a 161 compromisos europeus, 15 de Copa del Rei i 4 de Supercopa Endesa li permeten aconseguir la xifra redona de les cinc centenes de partits com taronja.

 

El capità de Valencia Basket és el màxim anotador de la història del Club amb 4.830 punts, un assoliment que va aconseguir esta mateixa temporada. I a més és el jugador amb més partits en competicions europees de la història de l'entitat (161), a més de ser el màxim anotador i màxim assistent en competicions europees i màxim triplista de la història de l'entitat tant en la Liga Endesa com a Europa.


TAGS: