La #CalderaTaronja apunta a un ple tècnic per al 3º partit de semifinals davant Hapoel Jerusalem

20/03/2017

La gran demanda d'entrades per al tercer partit de les semifinals de la 7DAYS Eurocup per part de l'afició taronja ha portat al fet de que a dos dies per a la disputa de l’encontre s'hagen esgotat les localitats disponibles i les que els abonats han anat alliberant des de l'obertura del procés el divendres a la nit.

 

Amb l'objectiu que no quede cap localitat lliure en la #CalderaTaronja i poder donar l'oportunitat d'assistir al partit a la major quantitat d'aficionats possible entre els que fins al moment s'han quedat sense entrada, Valencia Basket recorda als seus abonats que no puguen acudir al partit del dimecres 22 de març a les 20:30 hores que poden aconseguir descomptes de fins a 20 euros en els seus abonaments de la pròxima temporada si alliberen els seus seients fins a les 14:00 hores del dia de partit. Per a un partit tan important, Puleva, patrocinador oficial del partit, ha preparat una animació molt especial.

 

Un any de llet gratis per al guanyador del concurs de Puleva

Valencia Basket busca a dos finalistes per xarxes socials per a guanyar el dimecres un any de llet gratis de Puleva. Esta vegada, no serà un concurs de tir el que determinarà als guanyadors, serà un concurs en el qual posarem a prova la capacitat de fer "air guitar" dels nostres concursants. Durant un descans del partit, cada concursant tindrà dos puntejos de dues mítiques cançons de rock per a fer la seua actuació. Una vegada finalitzades ambdues actuacions de cada concursant, tots dos se sotmetran a la votació del públic. Aquell que més aplaudiments reba, serà el guanyador final.

 

Quan coneixerem als finalistes?

Estos seran els horaris de les preguntes per xarxes socials dels quals eixiran els finalistes

- Dimarts 21, 18 hores. Facebook

- Dimarts 21, 19 hores. Twitter

 

#SorollFonteta amb els 8.500 aplaudidors

Els assistents al partit trobaran en els seus seients un dels 8.500 aplaudidors personalitzats de Puleva preparats per a donar color al pavelló just abans de començar el partit. A més de tenyir les graderies amb el nostre color corporatiu i el lema de la #CalderaTaronja, no oblides plegar el teu aplaudidor per a animar a l'equip des del primer segon fins a la botzina final.

 

Foc per a encendre la presentació

Ja és quasi una tradició quan arriben les eliminatòries en competició europea, però és que no pot haver-hi #CalderaTaronja sense flames i el foc tornarà a ser de nou protagonista en la presentació dels nostres jugadors. Tres columnes de foc situades en la part central de la Fonteta que faran més impressionant cadascun dels nomenaments dels nostres jugadors en la presentació. Et recomanem arribar a temps per a no perdre-t'ho.

 

I TifoMòbil en la graderia

A més de la il·luminació en pista, quan les llums de les graderies comencen a atenuar-se per a la presentació dels dos equips, el speaker de la Fonteta sol·licitarà a tots els assistents al partit que encenguen les llums dels seus telèfons mòbils per a fer sentir la seua presència a l'equip fins i tot en eixos moments i il·luminar-los el camí cap a la final.

 

Mascletà taronja per a rebre a l'equip

Quan els assistents a l’encontre arriben al partit, trobaran en els seus seients un dels 8.500 globus de color taronja amb els quals realitzarem una espectacular globotà per a rebre a l'equip. Durant l'última roda d'escalfament prèvia al partit, no oblides unflar el teu globus per a fer-ho explotar quan el quintet inicial de Valencia Basket vaja a accedir per primera vegada a la pista per al començament del partit.

 

Repartiment de batuts a l'eixida

Quan haja acabat el partit, PULEVA atorgarà a cada assistent un batut per a reposar forces i recuperar la gola després de l'esforç realitzat. Serà un gran colofó a la qual esperem siga una gran nit. A més, PULEVA amenitzarà els temps morts amb més jocs a més del concurs de Air Guitar i amb repartiment de regals entre els assistents al partit.


TAGS: