Pedro Martínez: “Tenim confiança en el nostre treball i en la #CalderaTaronja”

21/03/2017

L'entrenador taronja va comparèixer en la roda de premsa prèvia al tercer partit de semifinals de la 7DAYS Eurocup davant el Hapoel Bank Yahav Jerusalem (dimecres 22, 20:30 hores, Fonteta, Teledeporte/Eurosport2) per a valorar un partit en el que “el que marca la diferència és el talent dels jugadors per sobre d'aspectes tècnics i tàctics que poden ser importants però que és impossible saber ara. Ho marca l'encert, els jugadors calents. Nosaltres tenim jugadors amb capacitat per a prendre iniciatives i ells també, i açò pot ser un factor decisiu”.

 

El tècnic de Valencia Basket es va referir a la importància del factor ambiental: “L'afició va ser important davant el Khimki, ho va ser a Jerusalem per a ells, i si el partit no fóra ací seria més pessimista. Sabem que tenim als nostres aficionats, confiem en la Fonteta. La paraula clau és confiança, en nosaltres mateixos, a superar els mals moments que van a haver-los, confiança en que el treball que fem, que portem fent molts mesos, ens va a donar resultat. I que tenim respecte, és il·lògic no pensar que ells tenen opcions. Creiem que si fem les coses bé, des del respecte i sabent que ells tenen també opcions, ens hem guanyat la possibilitat de jugar la final europea”.

 

Sobre la possible participació de Guillem Vives, Pedro Martínez va assenyalar que “va a fer un esforç segur, però no podem assegurar que arribe. No ha entrenat, no va a entrenar hui, però està millor que fa una setmana. En condicions normals no jugaria, però tenint en compte el precedent del partit del Khimki no és descartable que puga estar per a tirar una mà. És tot quant podem dir ara. Una vegada més, el jugador està disposat a arriscar encara que no estiga en el seu millor moment físic, és possible que faça la roda, després ja si juga o no juga dependrà de les seues sensacions”.


TAGS: