MILAR busca davant Unicaja a un taronja per a guanyar un iRobot Roomba 681

24/03/2017

El xoc davant Unicaja (dissabte 25, 19:00h, Fonteta, Canal+ Deportes) tindrà un al·licient més dins de l'animació que MILAR ha preparat per a este partit. En la vesprada de hui divendres busquem a dos finalistes que es jugaran portar-se de la Fonteta un regalàs, un robot aspirador d'última generació iRobot Roomba 681 valorat en més de 600 euros.

 

Busquem a dos finalistes en les nostres Xarxes Socials

Els dos aspirants a este gran regal de MILAR eixiran de dos concursos que realitzarem en les nostres Xarxes Socials oficials demà divendres 24 de març. Estos seran els horaris dels concursos:

 

Finalista de la nostra pàgina de Facebook: Divendres 24, 18:00h

Finalista de la nostra pàgina de Twitter: Divendres 24, 19:00h

 

Regals per al públic

A més d'estes iniciatives, MILAR llançarà a les graderies de la Fonteta diferents regals de la seua marca com a polos o pilotes anti stress. A més, col·locaran 5.000 fullets amb les seues ofertes durant les rebaixes en els seients de la Fonteta.

 

Primera semifinal de Dunkers Movistar

En el descans entre el tercer i l'últim quart del partit tindrà lloc la primera semifinal del concurs d’esmaixades amateur Dunkers Movistar, que en esta ocasió enfrontarà a Oriol Herrero (Guanyador primer quart de final) contra el valencià Adrián Serrano (Guanyador segon quart de final). Els dos concursants realitzaran cadascun la seua millor esmaixada en un màxim de 20 segons i dos intents. Un jurat format per tres persones i del que formarà part Paco Pallardó com a Llegenda convidada, decidirà quin dels dos contendents avança a la següent ronda del concurs Dunkers Movistar. Este torneig, que busca al millor matador no professional del nostre país, té un premi final per al guanyador és de 5.000 euros. Ion Galarza i Félix Climent, guanyadors de les altres dues primeres eliminatòries, jugaran en la segona semifinal el 16 d'abril.


TAGS: