Els jugadors de Valencia Basket visiten la jornada de donació de sang en la Fonteta

24/03/2017

Els jugadors del primer equip Romain Sato, Joan Sastre, Will Thomas i Mike Tobey, el Responsable de Màrqueting del València Basket Víctor Luengo i la directora del Centre de Transfusió, la Dra. Cristina Arbona, han visitat este matí als donants que s'han acostat a la jornada de donació de sang que s'està desenrotllant en la Llotja VIP de la Fonteta. Cada un d'estos herois anònims està rebent dos entrades per a un pròxim partit de Lliga Endesa de València Basket en la Fonteta com a agraïment per este gest solidari.

 

Els quatre jugadors han animat els seguidors que es trobaven en eixe moment en la Llotja VIP, han posat en fotografies amb els donants, han firmat pòsters i s'han mostrat gratament sorpresos per la important afluència de públic durant les primeres hores d'esta jornada de donació de sang. Els quatre jugadors, així com la resta de la plantilla, han firmat una camiseta de joc que serà sortejada entre tots els donants i que està exposada en l'entrada a la Llotja VIP des de primera hora del matí. 

 

Víctor Luengo hi ha assenyalat a la conclusió de la visita que "altre any i un altre èxit més d'estes jornades que són una tradició, la gent s'anima molt a donar eixa sang taronja que ens pot ajudar a guanyar el que ve per davant". L'etern capità taronja va comentar que "ja portem molts anys col·laborant i per a nosaltres és un incentiu que siga ací per a qualsevol aficionat al bàsquet, i espere que dure molts anys més".

 

Per la seua banda, la Doctora Cristina Arbona, Directora del Centre de Transfusió, va voler agrair que l'afició de la Fonteta, "estem d'enhorabona, no sols pels èxits esportius, sinó per estar celebrant el Centre de Transfusió i el València Basket els 30 anys de vida i 17 treballant junts, per a aconseguir sang per a tots els hospitals de Valencia". La doctora va mostrar la seua satisfacció, "estem molt contents, tot està ple, l'estirada del València Basket és gran".

 

Darrere de cada donant, hi ha un heroi

Amb el lema de la campanya "Ser donant no passa de moda" per bandera i després d'un matí d'activitat frenètica, el personal del CTCV romandrà en la Sala VIP de la Fonteta en horari de vesprada de 16:30h a 21h atenent els ciutadans que desitgen participar en esta campanya de donació. La crida a este acte solidari s'ha fet extensiva a socis del Club, universitaris i veïns.

 

En les pròximes hores es farà oficial el nombre de donacions, però l'estimació després de les primeres hores fa previsible que es torne a superar el rècord de donacions en la Fonteta.

TAGS: