Llancem "preparats, i tú?" per a encendre la #CalderaTaronja en la gran final d'Eurocup

02/04/2017

València Basket es troba a les portes de poder aconseguir l'Eurocup, dimecres que ve 5 d'abril a les 20:30 hores en la Fonteta, es jugarà el tercer i definitiu partit de les Eurocup Finals davant d'Unicaja, i per a això llança des d'este moment la campanya "Estem preparats, i tu? #CalderaTaronja" per a generar un ambient que ajude a acostar-nos al gran objectiu.

 

Després d'una llarga temporada que ja compta amb 24 partits Eurocup, sumats a altres 24 de Lliga Endesa i a 3 més de la Copa del Rei, València Basket afronta el seu partit 52 d'esta temporada amb la possibilitat de guanyar un títol en sa casa, en el seu pavelló, és per això que vol que tots els seus aficionats siguen part gravant-se un vídeo que continga la frase "Estem preparats, i tu? #CalderaTaronja" i que ho puge a les xarxes socials, siga Twitter, Facebook o Instagram, per a començar a generar l'ambient dels grans partits.

 

Per a això, hauràs de gravar-te un vídeo amb el teu telèfon mòbil, i pujar-ho a les nostres xarxes socials, manant el teu missatge d'ànim i amb la frase clau "Estem preparats, i tu? #CalderaTaronja", etiqueta este vídeo amb l'hashtag de #CalderaTaronja per a fer encara més sorollós el teu ànim i col·labora a crear la millor Caldera de totes les que hem viscut fins al dia de hui.

 

Si no t'és possible pujar vídeo, esperem els teus tuits d'ànim amb "Estic preparat, i tu? #CalderaTaronja" i el que vullgues dir per a animar. 


TAGS: