La Fonteta es prepara per a la Final amb la Gran #CalderaTaronja

03/04/2017

La #CalderaTaronja es prepara per a ser un factor decisiu en el tercer i definitiu partit de la final de la 7DAYS EuroCup que enfrontarà al València Basket amb l'Unicaja el dimecres 5 d'abril a les 20:30 hores. Amb el patrocini de Pamesa Ceràmica, la Fonteta es posa les pintures de guerra amb camisetes exclusives per als aficionats que s'acosten a rebre els jugadors a la seua arribada al pavelló, amb un impressionant tifus Senyera per a donar-los suport a la seua eixida a pista, foc en la presentació, mascletà taronja i moltes sorpreses més.

 

Vine a rebre a l'equip i porta't una camiseta exclusiva de la Final

Perquè nostres gladiadors assenten la calor de la seua afició abans inclús d'arribar al pavelló, València Basket convoca a la seua afició des de les 18:30 hores del dimecres 5 perquè es reunisca al voltant de la porta de "Acceso Jugadores" per a rebre els nostres xics en la seua arribada a la Fonteta en una espera que estarà amenitzada per la xaranga. Si eres un dels 500 primers a arribar, podràs emportar-te de manera totalment gratuïta una de les camisetes taronja exclusives per a este tercer partit de la Final de la 7DAYS EuroCup 2017 que Pamesa Ceràmica ha preparat amb motiu d'este gran esdeveniment. I moltes altres sorpreses que estem preparant per a fer calor a l'equip en la seua arribada a la Fonteta. El dimecres, ser un dels primers a donar ales a l'equip té quantitat d'avantatges.

 

Les grades convertides en la Senyera per a rebre a l'equip

Els assistents al partit trobaran en els seus seients una cartolina gegant, de color groc, roig o blau segons corresponga, que utilitzarem per a convertir els dos anells de les grades de la Fonteta en un dels nostres símbols més apreciats, una gegantina Senyera. A dos minuts i mig de l'inici del partit, el speaker de la Fonteta demanarà als aficionats que alcen la seua cartolina per a abrigar l'eixida a pista del nostre equip amb este impressionant tifus.

 

#SorollFonteta amb els aplaudidores de Pamesa Ceràmica

A més de les cartolines per a la Senyera, els espectadors de la trobada trobaran en els seus seients un dels 8.500 aplaudidores personalitzats de Pamesa Ceràmica ha preparat per a crear el millor ambient quan la pilota es pose en joc en la Caldera Taronja. No oblides plegar el teu aplaudidor per a animar a l'equip des del primer segon fins a la botzina final.

 

Foc per a encendre la presentació

Ja és una tradició consolidada quan arriben les eliminatòries en competició europea, però és que no pot haver-hi #CalderaTaronja sense flames i el foc tornarà a ser novament protagonista en la presentació dels nostres jugadors. En este partit definitiu el foc s'estén i seran cinc columnes de foc situades en la part central de la Fonteta les que faran més impressionant cada un dels nomenaments dels nostres jugadors en la presentació. Et recomanem arribar a temps per a no perdre-t'ho.

 

I TifoMóvil en la grada

A més de la il·luminació en pista, quan les llums de les grades comencen a atenuar-se per a la presentació dels dos equips, el speaker de la Fonteta sol·licitarà a tots els assistents al partit que encenguen les llums dels seus telèfons mòbils per a fer sentir la seua presència a l'equip inclús en eixos moments i il·luminar-los el camí cap al primer punt de la Final.

 

Mascletà taronja per a rebre a l'equip

Per a completar el kit d'animació preparat per a este partit per Pamesa Ceràmica, es repartiran 8.500 globus de color taronja amb què realitzarem una espectacular globotà per a rebre a l'equip. Durant l'última roda de calfament prèvia al partit, no oblides unflar el teu globus per a fer-ho explotar quan el quintet inicial de València Basket vaja a accedir per primera vegada a la pista per a començar este partit que decidix el títol de la 7DAYS EuroCup.


TAGS: