Valencia Basket, orgullós de la seua Afició i Equip

06/04/2017

Valencia Basket vol mostrar el seu agraïment pel suport rebut des de tots els àmbits durant tot el seu recorregut en la 7DAYS Eurocup i especialment durant les Eurocup Finals que van concloure anit amb el trepidant tercer partit disputat en la Fonteta.

 

El Club se sent orgullós del seu Equip i de la seua incansable Afició, que durant els tretze partits d'este torneig que Valencia Basket ha jugat com a local s'ha convertit en el sisè jugador de l'equip. Els 8.500 aficionats que han omplert la Fonteta han sigut una peça fonamental perquè el quadre taronja es mantinguera en competició fins a l'últim partit de la 7DAYS Eurocup superant a grans rivals com el Khimki o el Hapoel Jerusalem, sobreposant-se a les lesions i altres contratemps que han anat apareixent en el camí.

 

En una temporada 2016-17 en la qual hem jugat dos finals, estem convençuts de que comptarem amb el vostre alè per a afrontar el repte que ens queda esta campanya, que és el d'acabar la nostra participació en la Liga Endesa en la millor classificació possible. Començant per l’encontre que ens portarà a jugar a Manresa el diumenge 9 d'abril.

 

El club vol també agrair tot el suport rebut per les institucions, mitjans de comunicació, patrocinadors i directius i especialment al seu mecenes Juan Roig i a Hortensia Herrero pel seu inestimable suport.


TAGS: