Vives, San Emeterio, Thomas i Tobey visiten el XII Campus de Pasqua de Valencia Basket

20/04/2017

Els participants del XII Campus de Pasqua de Valencia Basket han rebut este matí una visita molt especial durant els seus entrenaments en el Col·legi Iale de L'Eliana. Els jugadors de la primera plantilla Guillem Vives, Fernando San Emeterio, Will Thomas i Mike Tobey han acudit a visitar-los després de l'entrenament matinal i han alterat durant un poc més d'una hora l'activitat esportiva del Campus per a compartir la seua experiència amb estos xics i xiques d'entre 6 a 19 anys que han aprofitat l'aturada acadèmica per a practicar el seu esport favorit.

 

Els participants en este Campus de Pasqua s'han congregat en l'Auditori del Col·legi Iale, on els quatre jugadors han respost a totes les preguntes i inquietuds dels joves esportistes sobre el bàsquet, l'esport i la vida en general.

 

Després d'esta improvisada “roda de premsa”, els jugadors no han parat de signar autògrafs i fer-se infinitat de fotos amb els xics i xiques del Campus de Pasqua. I abans d'acomiadar-se, els quatre jugadors s'han barrejat amb els campistes i els entrenadors per a realitzar una gran foto de grup.

 

Després de la visita, el base de Valencia Basket Guillem Vives ha assenyalat que “jo ja he tingut l'oportunitat de vindre a diversos Campus i la veritat que m'encanta vindre a estar amb els xiquets. Jo també ho he sigut, he viscut campus com a este i recorde la il·lusió que em feia quan venia algú del primer equip. Venim a intentar contestar les seues preguntes tan bé com siga possible i que li'l passen molt bé”.

 

Els entrenaments i la diversió del Campus s'estendran fins demà divendres 21 d'abril per al centenar de xiquets i xiquetes inscrits. A més de practicar bàsquet, els participants estan tenint l'oportunitat d'iniciar-se en altres esports i activitats a l'aire lliure. Als dos entrenaments diaris se li sumen partits de competició i una lliga nocturna, a més de concursos de 3x3, tirs lliures i triples, i altres activitats com pádel i tennis


TAGS: