Pedro Martínez: “El Betis té molt talent, hem de jugar millor que en l'última eixida”

21/04/2017

L'entrenador de Valencia Basket, Pedro Martínez, ha assenyalat en la roda de premsa prèvia al partit de la jornada 30 de Liga Endesa en la pista del Real Betis Energia Plus que després d'una setmana neta de partits l'equip “està entrant en una dinàmica de normalitat quant a entrenaments i hem pogut fer algunes coses que, no dic que les tingues oblidades, que no és així, però sí que és veritat que les treballes menys quan estàs en una dinàmica de competir molt com hem estat nosaltres durant l'últim mes. Esta setmana Dubljevic s'ha perdut algun entrenament durant la setmana per una tendinitis i Van Rossom també s'ha perdut algun entrenament, però estan físicament per a jugar i els altres també si no passa res en els entrenaments que queden”.

 

El nou tècnic andalús, Alejandro Martínez, s'estrena este cap de setmana a casa amb el seu nou equip. Preguntat sobre la incidència que pot tindre el canvi de tècnic en les dues setmanes que Martínez porta al capdavant de l'equip verd-i-blanc, el preparador taronja assenyala que “un entrenador es pot deixar notar en dues setmanes, i més Alejandro que és un entrenador que té experiència i que jo crec que té capacitat per a canviar l'estat anímic. El Real Betis Energia Plus té bon equip, té molt bons jugadors però la dinàmica de resultats en la qual estan és molt negativa. I crec que Alejandro està sobradamente capacitat per la seua manera d'entendre el bàsquet i pel seu caràcter per a canviar eixa dinàmica. És una mala notícia per a nosaltres el canvi d'entrenador, però no és alguna cosa que depèn de nosaltres i hem d'estar el més concentrats possible i intentar jugar el millor partit possible”.

 

Sobre el seu rival del dissabte, Pedro Martínez destaca que l'equip bètic “té molta capacitat anotadora, jugadors com Mahalbasic per dins, que té molta capacitat per a anotar. I per fora Alfonso Sánchez està en el millor moment de la seua carrera, Stojanovski, Lockett és un jugador molt difícil de defensar perquè tira de fora, juga al pal baix, va cap a dins. És un equip amb molt talent i que està passant un mal moment de resultats però que estic segur que ens hem de preparar per a un partit molt difícil”.

 

El tècnic taronja es va mostrar autocrític i va assenyalar que el conjunt taronja ha de millorar les seues prestacions respecte a la seua última eixida en Liga Endesa: “Són un equip que té jugadors de molta qualitat i que en el seu camp Unicaja i Real Madrid han perdut en esta temporada. Nosaltres venim de jugar fora amb dubtes en l'últim partit que jugarem a Bilbao. I és clar que hem de jugar diferent, amb més encert i millor del que ho vam fer en l'últim partit que juguem fora”.


TAGS: