Valencia Basket, classificat per al campionat d'Espanya junior masculí i femení

23/04/2017

Els equips de categoria junior de Valencia Basket s'han classificat per al Campionat d'Espanya de la categoria, en el cas del junior Masculí com a Campió de la Comunitat Valenciana en superar per 76-59 al Meridiano Fundación Lucentum en la jornada clau. Les xiques, segones de la Comunitat.

Triomf masculí

L'equip junior masculí va tancar una dura Fase Final autonòmica amb una important victòria davant el fins a eixe moment invicte Seguros Meridiano Fundació Lucentum al que va dominar durant tot el xoc i al que va superar per 76-59, aconseguint el bitllet per al Campionat d'Espanya. Valencia Basket necessitava la victòria de forma obligatòria per a aconseguir un dels dos bitllets en joc, i va emergir en el moment més delicat per a reivindicar la seua corona. Els xics de Pepe Casares estaran en la gran cita del bàsquet junior nacional com a primers de la Comunitat.

Meritòria segona posició femenina

Les xiques d'Héctor Abelaira van jugar de tu a tu i li van plantar cara al Picken Claret en el duel que enfrontava als dos equips invictes de la fase. El triomf va caure del costat claretià per un apurat 63-52, i tots dos equips estaran en la fase final del Campionat d'Espanya al costat del Meliá Alacant Fundación Lucentum Akra.