Pedro Martínez: “Anem a intentar quedar el més amunt possible”

05/05/2017

El preparador taronja va comparèixer abans del partit d'este diumenge en la pista de Morabanc Andorra (diumenge 7, 12:30h, movistar+) per a comentar que “com queda tan poc, tot sembla més decisiu que en la jornada 4 del campionat, ara tot el que va a passar té una incidència directa”. Amb el factor pista en el Playoff garantit matemàticament des d'anit, Pedro Martínez recalca que l'equip és ambiciós per a esta recta final: “Estem amb la forqueta entre el primer i el  quart. No conte massa amb la del primer, ja que no depèn de nosaltres. Però sempre és millor quedar segon que tercer i millor tercer que quart. Anem a intentar quedar el més amunt possible”.

 

Sobre el calendari restant i la seua duresa, el tècnic taronja considera que “els tres partits que ens queden són molt exigents, UCAM Murcia ha guanyat 6 dels 7 últims i tenen opcions de PlayOff. El camp d'Andorra és molt difícil, estan lluitant pel PlayOff i hi ha molta pressió ambiental. I Movistar Estudiantes està molt bé ara, amb els últims fitxatges que han fet. En una setmana es va a jugar tot amb molta exigència”.

 

El quadre taronja visita este diumenge la pista del MoraBanc Andorra, un equip del que Martínez opina que “respecte a la primera volta, tenen la lesió de Nacho Martín, i és molt diferent de quan juguen a casa a quan juga fora. A casa és molt sòlid i fora només ha guanyat dos. Són els mateixos jugadors, però noten molt quan juguen amb el respatler dels seus aficionats. El diumenge per a ells és decisiu, van perdre a Bilbao, van perdre el average i on ells es van a voler fer forts és a casa. Per a ells és pràcticament una final, tenen moltes coses a favor pel factor pista i anem a haver de jugar molt bé perquè no ens guanyen el partit”.


TAGS: