Valencia Basket reforça la seua estructura amb la incorporació de José Puentes

08/05/2017

Valencia Basket incorpora a la seua estructura a José Puentes com a nou Director d'Operacions i Relacions Institucionals. Es tracta d'un càrrec de nova creació que servirà al club per a reforçar l'àrea estratègica i impulsar noves línies d'expansió en els pròxims anys.

 

Dins de les seues responsabilitats, José Puentes assumirà la tasca de mantindre les relacions institucionals amb els organismes nacionals i internacionals. També serà l'encarregat de dotar de continguts a nous projectes com L’Alqueria del Basket que el club està construint i que té previst inaugurar a la fi de 2017. A més d'impulsar i desenvolupar altres projectes de futur.

 

José Puentes arriba al projecte del Valencia Basket després d'haver estat lligat a la Fundació Trinidad Alfonso, on exercia de Director d'Esdeveniments. Baix la seua responsabilitat, la Fundació presidida per Juan Roig ha desenvolupat projectes com el de 'València Ciutat del Running', que perseguix la projecció internacional de la ciutat de València com a destinació d'Esport Turístic. A més, ha sigut el responsable, dins de l'organigrama de la Fundació, de proves com la Marató i la Mitja Marató de València, en el creixement de la qual dels últims anys ha resultat un factor molt important el seu treball i experiència en grans esdeveniments. A més, també va coordinar la candidatura que va resultar triada perquè València albergue al març de 2018 el pròxim Campionat del Món de Mitja Marató de la IAAF.

 

El nou membre de l'estructura no és nou en el Club Taronja, ja que entre els anys 1994 i 2001 va ser coordinador del planter i escola de Valencia Basket, abans d'exercir durant 12 anys la labor de director de màrqueting en el Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo.


TAGS: