Pedro Martínez: “Hem de millorar fora de casa i ho podem fer”

09/05/2017

L'entrenador de Valencia Basket, Pedro Martínez, ha recalcat en la prèvia del partit de la jornada 33 de la Liga Endesa en la pista del Movistar Estudiantes (dimecres 10, 20:00h, WiZink Center, Movistar+ dial 192) que “depenem de nosaltres mateixos per a ser segons i considerem que és molt important. No creiem que ho anem a aconseguir-ho fàcil perquè juguem contra rivals que estan segurament en el seu millor moment de la temporada, tant Movistar Estudiantes com UCAM Murcia. Creiem que van a ser partits difícils, especialment el de demà perquè és en el seu camp, on Movistar Estudiantes està jugant molt sòlid”.

 

El preparador taronja va destacar que el grup es troba molt il·lusionat amb la perspectiva de poder acabar en la segona posició al final de la temporada regular: “Creiem que és molt complicat però tenim la il·lusió de que podem acabar segons, la qual cosa suposaria igualar la millor classificació històrica del Club, i açò deixa clar que no és gens fàcil. I és una cosa que a nivell personal també m'agradaria aconseguir perquè mai ho he pogut fer en cap dels equips en els quals he estat abans i porte ja molts anys. Altres coses com quedar primers ja no depèn de nosaltres i no les valorem”.

 

Pedro Martínez va mostrar la seua confiança en què “juguem un bon partit, segur que va a ser igualat i difícil. Tant de bo el puguem traure endavant ara que estem en una pitjor dinàmica de resultats fora de casa. Hem de millorar el que hem jugat a Bilbao o a Andorra, fins i tot a Sevilla durant molts minuts, per no parlar de partits anteriors. A vore si aconseguim millorar, perquè hem demostrat que ho podem fer, i traure endavant este partit amb l'objectiu prioritari de quedar el més amunt possible”.


TAGS: