Pedro Martínez: “Satisfet amb el nostre treball en els dos costats”

10/05/2017

L'entrenador de Valencia Basket, Pedro Martínez, ha assenyalat després del triomf en la pista del Movistar Estudiantes que ha sigut “un partit en el qual en tot moment hem anat per davant però amb diferències no grans, ells han anat acostant-se tirant molt bé de tres punts i no podíem trencar el partit. Però estàvem més o menys contents de com hem fet les coses en defensa. Edwin Jackson en el tercer quart ha estat increïble, en la primera part ho hem defensat bé i en el tercer quart han sigut bones defenses però ficant molt. Ací s'ha apretat el partit però en l'últim quart, els triples de Rafa Martínez han sigut decisius. Hem encadenat un parell d'accions bones en contraatac més els triples de Rafa per a trencar el partit. Molt contents per traure endavant este partit”.

 

El tècnic taronja ha destacat que “en general hem fet un bon treball defensiu. Movistar Estudiantes té un bàsquet molt dinàmic, difícil de defensar, amb molts jugadors que tiren de fora. Tenen jugadors polivalents per dins i tenen a un super classe com Edwin Jackson que és molt difícil de defensar. Estic bastant satisfet, crec que hem fet un bon treball tant en atac com en defensa”.

 

Valencia Basket tindrà el diumenge un partit a casa per a assegurar com a mínim la segona plaça al final de la Lliga Regular. Referent a açò, Martínez ha dit que “hui hem reduït la forqueta i ja no podem ser quarts. És millor ser segon que tercer, açò depèn clarament de nosaltres guanyant el partit del diumenge i cal fer les coses bé, preparar-se bé i tractar de guanyar el partit del diumenge”.


TAGS: