Derrota davant d'UCAM Múrcia i tercers en la Liga Regular (67-70)

14/05/2017

L'entrenador Pedro Martínez va començar el partit posant en pista el quintet format per Guillem Vives, Joan Sastre, Fernando San Emeterio, Luke Sikma i Bojan Dubljevic. L'escorta balear va anotar la primera cistella del partit i malgrat el triple de Benite, Dubljevic va mantindre per davant a l'equip taronja fins que Rojas i un 2+1 de Benite van donar el primer avantatge l'equip visitant (4-8 min.3). UCAM Murcia va arribar a disposar de huit punts de renda de la mà d'un Benite que assumia el protagonisme ofensiu i de Radovic, portant a Pedro Martínez a parar el partit amb 6-14. Un alley-oop baixat per Sikma va trencar el parcial en contra i malgrat el triple de Campazzo, Valencia Basket va millorar arrere però li va faltar encert en atac per a retallar el seu desavantatge i Radovic i un triple de Baron van disparar la renda murciana, encara que un triple de Sam Van Rossom deixava el marcador en 13-22 al final del primer quart.

L'equip taronja va millorar la seua intensitat en l'inici del segon quart i va trobar els punts de Sam Van Rossom i Pierre Oriola per a acostar-se, encara que no va tindre continuïtat en atac i l'equip murcià va castigar la falta d'encert en els primers cinc minuts per a posar el 17-28 al pas per l'equador del segon acte. San Emeterio es va tirar a l'equip a l'esquena per a aconseguir anotar o donar-li avantatge a Sikma perquè anotara baix l’anella. Una acció individual de l'ala-pivot de Bellevue va baixar el desavantatge local a cinc, encara que dos tirs lliures de Campazzo manaven el partit al descans amb 27-34.

L'equip taronja va eixir molt més intens en defensa després de l'intermedi i va bolcar el seu joc ofensiu en Sikma, que amb cinc punts seguits va liderar un parcial d'eixida de 6-0 per a posar a un a l'equip taronja. Un 3+1 de Rojas va tallar el parcial, però no la bona eixida taronja que va seguir fent mal en la pintura, en este cas amb Dubljevic. Una espectacular esmaixada de Sastre i el treball de SantEmeterio mantenien encesa la maquinària taronja encara que el montenegrí Radovic evitava la remuntada local. O més aviat la postpossava, ja que un 2+1 de Dubljevic i un triple de San Emeterio després de la antiesportiva de Tumba li donaven la volta al marcador (44-41 min.25). La intensitat de Rojas i els punts de Llompart i Delía tornaven a posar un a dalt al quadre murcià, encara que Diot i Will Thomas anotaven prou per a tornar a posar a dalt a l'equip taronja. Precisament una esmaixada després de robatori de Thomas posava el 53-49 amb el qual s'arribava al final del tercer quart.

Malgrat que l'acte final va començar amb un triple de Baron, l'activitat de Pierre Oriola atacant l’anella i un Will Thomas actiu per a rebotejar, robar i tornar a penjar-se posaven cinc a dalt al quadre local. Campazzo va ficar un triple i Radovic va rebotejar en atac per a tornar a equilibrar el partit, just abans que el propi Radovic des del tir lliure i Campazzo posaren el 57-61 a cinc minuts del final. Després del temps mort de Pedro Martínez, l'equip va millorar en defensa per a no encaixar però li va costar trobar l’anella. Només un tir lliure de Dubljevic en tres minuts i sense encert des del tir lliure ficaven a Valencia Basket tres a baix en els últims dos minuts, encara que una bona defensa i una safata en transició amb addicional de Diot empatava el partit a 61 a 1:55 del final. Després d'un tir lliure de Radovic, Valencia Basket va perdre dues pilotes en els atacs següents i Baron primer i un triple de Campazzo després li complicaven el partit a Valencia Basket. Dubljevic va anotar des de la personal i després sota el cèrcol, però UCAM Murcia no va perdonar des del tir lliure i es va portar el triomf de la Fonteta per 67-70.