Pedro Martínez: "Hem jugat malament, i això ho hem de canviar si volem passar en quarts"

14/05/2017

L'entrenador taronja va comparéixer després del partit per a valorar el partit "hem jugant malament i quan jugues mal tens moltes probabilitats de perdre. No hem tingut bons percentatges, no ens hem passat bé el baló. No hem pogut trobar ni el nostre ritme ni situacions bones. I és difícil guanyar, han jugat millor que nosaltres"

 

Sobre l'anàlisi del partit, "hem jugat per davall de com podem, hem fallat molts tirs lliures, hem començat malament el partit, en els primers minuts ells han estat amb moltíssima més energia, ens han superat en percentatges, ritmo... Campazzo ha jugat molt bé i quan estava igualat ha pres decisions que han marcat la diferència".

 

Sobre la Lliga Regular que acaba, "ens haguera agradat ser primers o segons però no ha pogut ser, toca passar pàgina, i jugar millor que hui, si juguem com hui dóna igual el rival. Sense percentatges, sense ritme. En el que depén de nosaltres hem jugat malament, i hem de canviar si volem passar. El que depén de nosaltres no ho hem fet bé".

 

Sobre l'eliminatòria del PlayOff davant del Barça Lassa, "hem d’afrontar esta eliminatòria pensant que podem guanyar, hem de fer-ho, crec que tenim la capacitat de fer-ho. Les sensacions ara no són bones, però toca recuperar-se i recuperar jugadors"

 

Preguntat per valoració de la Lliga Regular, "millor esperar al final per a fer valoracions, hui no és un bon dia ja que has perdut una posició jugant a casa, estem decebuts, ens haguera agradat quedar segundos". Sobre els problemes físics de Van Rossom "ha comanda el canvi, té dolors forts en el genoll i caldrà esperar per a veure com evoluciona. Preocupats".


TAGS: