Valencia Basket llança la II Edició de l’Escola d’Estiu


08/06/2017

Valencia Basket presenta la segona edició de l’Escola d’Estiu, una activitat destinada a xiquets d'entre 6 i 16 anys que es celebrarà durant cadascuna de les quatre setmanes del mes de juliol en el Sport Center Iale de L'Eliana. La inscripció és molt flexible, siga per setmanes, dies solts, matins o dies complets.

 

Matins i vesprades d'activitats

Cada dia d'estada en l’Escola d’Estiu estarà ple d'activitats. Als matins, arribada entre les 8.30 i les 9 hores amb entrenament de bàsquet, esmorzar, activitat multiesport i concursos. A les vesprades, descansos amb possibilitat de cinema, entrenament de bàsquet, berenar, activitat multiesport per a la recollida a les 19 hores de la vesprada.

 

Adaptats a cada necessitat

Valencia Basket oferix la possibilitat d'adaptar-te a les necessitats de cada assistent, podent contractar dies sòls, només matins o dies complets, o bé setmanes senceres. Tota una setmana eixirà per 125 euros, i en cas que només siguen tots els matins, 55 euros. També es poden contractar dies complets a raó de 30 euros el dia complet i de 14 euros cada matí solt.

 

Tot el mes de juliol

L'activitat es durà a terme durant tot el mes de juliol, en les setmanes del 3 al 7, del 10 al 14, del 17 al 21 i del 24 al 28.

 

A continuació adjuntem tots els fulls d'inscripció necessaris per a poder unir-te a l’Escola d’Estiu:

-     Fulla d’inscripció 1

-     Fulla d’ inscripció 2

TAGS: