Pedro Martínez: "Hem jugat bé"

09/06/2017

Conclusió post partit, "ofensivament ho hem portat on voliem i defensivament hem fet prou coses bé. El Reial Madrid penalitza molt els xicotets desajustos i quan no aconsegueixes fer alguna acció al 100% ells aprofiten i en això hem anat un poquet per darrere. Hem tingut la perseverança de posar-nos per davant però hem perdut alguna pilota i no hem pogut guanyar. Hi ha Que corregir alguns detalls xicotets del joc i tractar de guanyar el pròxim partit ".

Sensació positiva, "crec que hem jugat bé, passat bé, amb molta disciplina i bona mentalitat encara que hem anat per darrere al marcador molts minuts. Hi ha moltes coses positives que ens han permès competir. Hi ha que fer xicotets ajustos i millorar de cara al segon partit ".

Sobre el segon duel, "influeixen molts factors i el següent serà diferent. Hi ha que llegir el tipus de partit que és. Els dos equips han estat encertats de lluny, movent bé la pilota i en el joc interior. Les faltes formen part del joc , no li done més importància.

Sobre el rival, "és un equip grandíssim, porta molt de temps amb el mateix entrenador i es coneixen de memòria. En situacions de dificultat saben el que tenen que fer i això amb la seua qualitat fa que siguen un equip molt difícil. Ara estem dolguts , perquè sabem que hem tingut la nostra opció, però hi ha que preparar-se per al següent partit ".

TAGS: