Valencia Basket posarà en marxa L’Alqueria del Basket el pròxim 27 de setembre

28/08/2017

Les noves instal·lacions de bàsquet de formació que està impulsant Valencia Basket a través de la Fundació València Bàsquet 2000 iniciaran la seua plena activitat el próxim dimecres 27 de setembre baix la marca de L’Alqueria del Basket.

 

L'Ajuntament de València, amb l'informe favorable de les diferents àrees de gestió, ha concedit la llicència definitiva a la Fundació València Bàsquet 2000 perquè puga iniciar l'activitat.

 

En l'execució de l'obra, dissenyada per l'estudi valencià ERRE Arquitectura, han intervingut 230 treballadors i 45 empreses, en un 90% empreses valencianes. Les obres es van iniciar a l'abril de 2016, concloent en el present mes d'agost, per la qual cosa s'han realitzat en només 16 mesos i ha permès avançar la data inicialment prevista. Un temps rècord que ha sigut possible gràcies a la voluntat de tots i la coordinació dels responsables del projecte.

 

L’Alqueria del Basket compta amb una superfície propera als 15.000 m2 amb 13 pistes de basket: 9 cobertes equipades amb parquet i quatre exteriors i amb els seus corresponents vestuaris, gimnàs i zona mèdica.

 

La inversió realitzada, al voltant de 18 milions d'euros, ha sigut coberta al 100% per Juan Roig a través de la Fundació València Bàsquet 2000.

 

Les noves instal·lacions suposaran un impuls, no només per als més de 500 xiquets i xiquetes que componen actualment l'Escola i Planter del Valencia Basket sinó també per al desenvolupament del bàsquet en general.


TAGS: