El II Campus Internacional Worcester- Valencia Basket acaba amb un nou èxit

29/08/2017

El diumenge es va tancar la segona edició del Campus Internacional Worcester- Valencia Basket amb el retorn de la trentena de jugadors i entrenadors espanyols després de huit dies gaudint d'una experiència única practicant bàsquet i millorant el seu nivell d'anglès en les magnífiques instal·lacions de la Universitat de Worcester. La persiana d'este segon Campus es tanca amb un sentiment de satisfacció pel treball realitzat, d'ambició per a seguir donant passos endavant i de responsabilitat per a seguir millorant de cara a les següents edicions.

 

Els 80 participants en este II Campus Internacional Worcester- Valencia Basket han treballat el seu bàsquet amb tres entrenaments diaris en anglès, han competit amb els concursos i les lligues internes i han aprofundit en la cultura britànica amb una interessant excursió a la localitat natal de William Shakespeare. I per als acampadors espanyols, dues hores diàries de classes d'anglès per a seguir perfeccionant l'idioma.

 

Des de la perspectiva valenciana, l'entrenador de L’Alqueria del Basket i co-director del Campus Juanjo Rojo ha assenyalat que “esta segona edició ha sigut un èxit. Ja d'entrada aconseguir que 25 xavals espanyols hagen vingut ha sigut tot un èxit. I una vegada en el Campus, per a ells és una gran experiència poder compartir estes sensacions. La forma d'entendre el bàsquet ací en diferent a la d'Espanya, la qual cosa permet poder augmentar experiències per a seguir entrenant i progressant”.

 

L'entrenador dels Worcester Wolves, Paul James, exercix també com co-director del Campus i va destacar abans de la conclusió d'esta segona experiència que “estem molt agraïts i emocionats per com ha anat el Campus. En esta segona edició ha pujat el nombre de participants i els jugadors espanyols i britànics han congeniat molt bé i han treballat molt bé junts amb els entrenadors espanyols. Espere que puguem donar un altre pas endavant i tindre més participants, més jugadors d'Espanya i especialment, ens agradaria tindre més jugadores. Amb l'ajuda dels companys de Valencia Basket esperem aconseguir tot açò”

 

Dale Ryan, el director de bàsquet de la Universitat de Worcester, destacava que esta segona edició “és només el començament, el punt de partida. Amb la col·laboració de Valencia Basket esperem que este Campus siga un dels més reconeguts a Europa i per què no, en el món. Estes dues primeres edicions han assegut molt bé les bases per al futur i estem contents per haver-ho aconseguit”.


TAGS: