Valencia Basket presenta demà les seus equipacions 2017-18 en el Col•legi de l'Art Major de la Seda

11/09/2017

Valencia Basket Club i la firma valenciana d’equipació esportiva Luanvi presenten demà les equipacions de joc que l'equip taronja lluirà durant la temporada 2017-18 en un acte que tindrà lloc demà dimarts 12 de setembre a les 13:00 hores en el Col·legi de l'Art Major de la Seda de València.

 

La Sala de la Fama d'este icònic edifici del Segle XV ha sigut el marc triat per a donar a conèixer tota la col·lecció de peces esportives que Luanvi ha dissenyat per a esta nova temporada. Per part del Valencia Basket, estaran presents el president Vicente Solá, el conseller delegat Paco Raga i una representació de la directiva del Club.

 

Els jugadors de la primera plantilla masculina del Valencia Basket tornaran a canviar la seua rutina habitual per a convertir-se durant un matí en els improvisats models que ensenyen els nous dissenys. I en esta ocasió comptaran en esta tasca amb el suport de diverses jugadores del primer equip femení. En este acte de presentació, es donaran a conèixer tant les equipacions de joc com la resta de roba de pista i la línia de passeig.


A causa del limitat de l'espai en el que es realitza este acte, només es podrà assistir a esta presentació dels equipatges 2017-18 amb invitació.


TAGS: