Valencia Basket i Luanvi renoven patrocini per tres temporades més

12/09/2017

Valencia Basket i Luanvi han arribat a un acord perquè la firma esportiva es mantinga com a proveïdor oficial de les equipacions del club taronja per a les tres pròximes temporades, fins a final de la campanya 2019/20. Amb este nou acord, la relació entre les dues parts s'estendrà fins a l'espectacular xifra de 23 anys de col·laboració.

 

La rúbrica de l'ampliació d'esta col·laboració s'ha anunciat este matí durant la presentació de la col·lecció de peces oficials per a la temporada 2017-18 que ha tingut lloc este matí en el Col·legi de l'Art Major de la Seda.

 

D'esta forma, Luanvi i Valencia Basket continuen treballant junts per a oferir, tant al primer equip com a tots els integrants de L’Alqueria del Basket, els millors productes tant en la línia d’equipacions de joc com en la resta de peces oficials

 

L'empresa Luanvi compta amb 45 anys d'experiència creant productes específics per a la pràctica de l'esport, tant a nivell amateur com a professional, i és en l'actualitat una firma líder en el mercat nacional i amb una clara projecció internacional.

 

Valencia Basket va ser un dels primers equips d'elit que va unir el seu camí amb Luanvi i es va enfundar l'elàstica d'esta marca per primera vegada en la temporada 1989/90. Des d’eixe moment, la sintonia entre les parts ha portat al fet que el patrocini s'estenga a 20 temporades no consecutives de les 30 d'història del Club, que seran 23 anys després de la rúbrica d'este nou acord.

TAGS: