Vidorreta: “Agafats amb agulles, però amb confiança per a competir”

20/09/2017

El tècnic de Valencia Basket Txus Vidorreta ha començat la seua compareixença fent un repàs a l'estat físic de la plantilla: “Després del partit del diumenge vam haver de parar dos dies a Bojan Dubljevic per una tendinitis en el taló d'Aquil·les i el dilluns vam perdre a Alberto Abalde per a 10-12 dies. Al mateix temps hem recuperat a tres jugadors ahir amb l'arribada de San Emeterio, Sastre i Vives. I hui esperem que Dubi puga confirmar que està apte per a la Supercopa Endesa com esperem”.

 

El tècnic taronja va reconèixer que amb l'arribada dels internacionals espanyols “ahir ja es va percebre un altre ritme en l'entrenament, els reforços, els que arriben vénen en forma i amb il·lusió. I tenim la Supercopa ací a tir. Tenim encara algunes coses agafades amb agulles. Diot no ha entrenat, Vives només ha entrenat un dia. Però anem a arribar a la Supercopa Endesa amb dos jugadors per lloc, que és un avantatge important respecte al panorama que teníem en les setmanes anteriors”.

 

Malgrat els problemes físics, Vidorreta va assenyalar que “la Supercopa Endesa és un títol en joc i anem amb tota la il·lusió de plantar-nos en la final, encara que sabem que no va a ser senzill per totes les circumstàncies que hi ha hagut al llarg d'esta pretemporada. No tots els equips han tingut una preparació amb el nivell de dificultat que hem tingut nosaltres. Però és un títol i tenim il·lusió per competir i arribar al màxim. Però estem més pendents de nosaltres mateixos que dels rivals. Quan tens tan poc temps per a acoblar als jugadors, no podem plantejar moltes qüestions a nivell tàctic en funció del rival, estem sobretot construint el Valencia Basket”

 

Sobre el rival del divendres, el tècnic taronja va destacar que “Unicaja té una bona plantilla, s'ha reforçat bé, i en contraposició a nosaltres, Nedovic que estava lesionat abans de l'Europeu no hi va anar i està recuperat, mentre que nosaltres no podem comptar amb Diot. Fins i tot van haver de fer convocatòries en el seu últim torneig perquè els sobren jugadors”.


TAGS: