Sam Van Rossom torna per a la seua quinta temporada amb Valencia Basket

24/09/2017

València Basket ha aconseguit un acord amb el base Sam Van Rossom (1,88m, Gant (Bèlgica), 03/06/1986, 31 anys) perquè s'incorpore a la disciplina taronja fins al final de la temporada 2017-18. Després de proclamar-se campió de la Lliga Endesa el passat mes de juny amb València Basket, el director de joc es va recuperar de la lesió de genoll que li va impedir participar en el Playoff i va jugar l'Eurobasket amb Bèlgica, amb unes mitjanes de 10,4 punts, 4 rebots i 2,6 assistències. Van Rossom començarà la seua quinta temporada consecutiva com taronja, una trajectòria que li ha convertit en històric de l'entitat tant en punts anotats com en partits jugats.

 

Van Rossom aterrarà a València esta mateixa nit a les 23:35 hores procedent de Brussel·les.

 

Doble campió amb València Basket

Des que arribara a València en la temporada 2013-14 procedent del CAI Saragossa, Sam Van Rossom ha format part de dos dels sis títols que adornen les vitrines de l'equip taronja. En el seu primer any en el Club, va ser campió de l'EuroCup 2014 guanyada a doble partit a l'Unics Kazan. I a pesar que no va poder participar en el Playoff de la Lliga Endesa de l'any 2017 per una lesió de genoll, va alçar junt amb Rafa Martínez el trofeu de la Lliga Endesa el passat mes de juny.

 

Un històric com taronja

El base internacional belga començarà la seua quinta temporada consecutiva en el València Basket, un registre que li col·loca com un dels estrangers amb més campanyes seguides en la història de l'entitat. Per davant només estan Branson, Lishchuk i Dubljevic, que van defendre la camiseta del nostre Club durant sis temporades consecutives. Amb cinc, Van Rossom es posa a l'altura d'altres clàssics de l'entitat com Bernard Hopkins o Flo Pietrus.

 

Actualment Van Rossom és el 16é jugador amb més partits jugats amb la camiseta de València Basket, amb un total de 175 trobades (106 de Lliga Endesa, 61 de competicions europees, 7 de Copa del Rei i un de Supercopa Endesa). En la seua trajectòria com a jugador taronja, Sam Van Rossom acredita uns números de 8,2 punts, 2,1 rebots, 3,2 assistències i 9,1 crèdits de valoració.


TAGS: