Les pistes de L’Alqueria s'omplen de xiquets i xiquetes que l'estrenen jugant

27/09/2017

En la vesprada de hui, la pilota ha començat a botar en L’Alqueria del Basket reunint en les seues pistes als més de cinc-cents xiquets i xiquetes que componen l'Escola i Planter del Club, i estrenant la instal·lació amb una Gran Festa del Basket amb partits simultanis en totes les seues pistes.

 

Després d'un breu acte de benvinguda als joves jugadors i a les seues famílies, els equips es van repartir entre totes les pistes i van començar a exercitar-se per primera vegada en la nova instal·lació.

 

El capità del primer equip Rafa Martínez i la capitana del primer equip femení Leles Muñoz, els van dirigir unes paraules animant a seguir practicant l'esport del bàsquet i els van recordar que l'esforç i l'entrenament són els únics camins per a aconseguir recompensa.

 

Per la seua banda, el mecenes del projecte, Juan Roig, va prendre la paraula per a enviar un afectuós missatge d'acolliment en la nova casa del bàsquet, tant als joves jugadors com a les seues famílies, animant-los a gaudir i a continuar creixent tant a nivell esportiu com personal.

 

Abans de començar els jocs, tots els xiquets i xiquetes assistents van posar per a una foto de grup com a record del primer dia en el que es va posar en marxa L’Alqueria del Basket. 


TAGS: