El debut en Lliga Femenina 2 es queda a casa (64-56)

30/09/2017

València Basket es porta la primera victòria en Lliga Femenina 2 en el debut en la Fonteta a l'imposar-se al potent Ciutat dels Avançats per 64-56. Isabela Ramona Macedo va destacar amb 19 punts i 10 rebots.

Begoña Pallardó, Maria Bettencourt, Isabela Ramona Macedo, Rebeca Cotano i Meiya Tirera van formar el primer quintet de la temporada. Precisament va ser Tirera l'encarregada d'inaugurar el marcador, anotant el primer triple de l'any. El partit va seguir igualat en este primer quart, que va acabar amb 17-16.

En el segon, després d'un inici igualat, amb Washington estirant les visitants, la irrupció d'Irene Garí i Maria Bettencourt va aconseguir que es produïren els primers avantatges importants, amb fins a 11 de màxima al descans 36-25.

En el tercer, un gran inici visitant va permetre al Ciutat dels Avançats tornar al partit amb un 0-9 d'eixida per a col·locar el 36-34. En eixe moment, la irrupció d'Isabela Ramona Machado va permetre al València Basket seguir per davant fins al final del quart 48-42.

En l'últim quart, les visitants van remar per a col·locar-se prop, però de nou Isabela, i la genial irrupció de Snezana Aleksic, amb 3 triples quasi consecutius, va deixar la victòria en la Fonteta