Valencia Basket comença el divendres la seua quarta participació en la Turkisk Airlines Euroleague

09/10/2017

Valencia Basket començarà el divendres amb la seua visita a la pista del Khimki Moscow Region (divendres 13, 19:00h, Mytishchi Arena, Movistar+) la seua quarta participació en la Turkish Airlines Euroleague. I serà la primera vegada que participe en el nou sistema de Lliga de 30 partits en la qual s'enfronten tots contra tots. Un format que li donarà l'oportunitat de mesurar-se per primera vegada contra quatre dels seus rivals en la màxima competició continental

 

El clàssic de l'Eurocup, traslladat a la Turkish Airlines Euroleague

Els capritxos del calendari han volgut que Valencia Basket comence la seua marxa en l'Eurolliga 2017-18 mesurant-se contra el rival contra el qual més vegades s'ha trobat en competicions europees al llarg de la seua història. Els enfrontaments entre Valencia Basket i Khimki Moscow Region s'han convertit en un autèntic clàssic de l'Eurocup, amb un total de deu enfrontaments al llarg de la trajectòria europea d'estos dos equips. Cinc d'eixos partits es van jugar en la Fonteta i els altres cinc, incloent la final de l'Eurocup 2012, s'han jugat en el pavelló rus. El Basketball Center of Moscow Region és la pista que més vegades ha visitat el Valencia Basket en competició europea (i mai ha aconseguit portar-se la victòria), encara que este primer partit i tots els de el Khimki com a local en esta Turkish Airlines Euroleague es jugaran en un pavelló més gran, el Mytishchi Arena.

 

Quatre nous rivals en l'Eurolliga

Precisament el Khimki Moscow Region serà un dels rivals contra els quals el Valencia Basket s'estrene en la Turkish Airlines Euroleague. Encara que contra l'equip rus, igual que contra l'Unicaja, ja ha jugat anteriorment en competicions europees. Els dos equips contra els quals es mesurarà per primera vegada el combinat taronja en qualsevol competició continental són el FC Barcelona Lassa (jornada 8, divendres 17 de novembre, 21:00h, Palau Blaugrana) i el Brose Baskets Bamberg (jornada 9, dijous 23 de novembre, 20:00h, Brose Arena). L’equip taronja ja s’ha trobat amb els altres onze equips que formen part de l’actual edició de la máxima competició continental en les seues anteriors participacions en la Turkish Airlines Euroleague.


TAGS: