Triomf i bones sensacions davant l'Olímpico 64 en Lliga Femenina 2 (79-49)

15/10/2017

Valencia Basket s'imposa al conjunt madrileny en una gran actuació coral. El conjunt dirigit per Rubén Burgos va obtenir des del començament del partit una bona renda que va saber conservar i ampliar fins al desenllaç, arribant així als 30 punts d'avantatge amb el marcador final de 79-49. Meiya Tirera va ser la MVP de l'encontre amb 19 punts i 25 de valoració.

El primer període va estar marcat pel gran inici de les locals. Un parcial de 11-2, amb 6 punts de Meiya Tirera, obligava a Javier Zamora a aturar-lo quan només s'havien disputat 3 minuts de partit. La bona defensa taronja forçava tirs amb oposició des de la llarga distància que no trobaven l'anella. Dos triples de Bettencourt i Virginia Sáez augmentaven la renda local per posar el 24-6 al final del primer quart.

Arribats al segon quart, l'encert visitant millorava i els triples de Susana Bacete i Bea Parada eren bona prova d'això (28-12). Snezana Aleksic responia immediatament des de la llarga distància. L'esforç madrileny no aconseguia retindre Bettencourt i Tirera, amb un triple i un 2+1 respectivament. Susana Bacete i un triple de Rabadán mantenien al Olímpic 64 a menys de 20 punts (42-24). Renee Bennett sobre la botzina anotava des de 4 metres per posar el 44-24 al descans.

Un 0-7 d'eixida tractava de reanimar la moral visitant però l'entrada de Tirera i l'aportació d'Isabela Ramona en pista ho impedia novament. Un intercanvi de triples entre Rabadán, Aleksic i Drake tancava el tercer període amb el 57-37 al marcador.

Ja en l'últim període, el protagonisme anotador es repartia entre Rebeca Cotano, amb 6 punts dels 22 anotats al quart, Meiya Tirera amb 4 i Isabela Ramona amb 5 punts. El quadre de Javier Zamora va maquillar el marcador amb dos triples de Julia Rabadán fins al 79-49 final.