Primera a domicili, arriba la tercera en Lliga Femenina 2! (58-83)

21/10/2017

València Basket aconseguix la tercera victòria de la temporada al superar a l'equip canari del Magec Ties. Esta victòria col·loca a les taronja amb un balanç de 3-1 en el global de la temporada.

En el primer quart, bona posada en escena de les jugadores taronja, amb Meiya Tirera anotant baix cércols en un joc d'anotació coral en què va destacar el debut de Thiama Kamara en la temporada. L'entrada d'Irene Garí va sumar més punts en una bona posada en escena 16-24.

En el segon, les distàncies es van mantindre, amb Aleksic portant el pes ofensiu davant de l'espenta d'un equip local que no li perdia la cara al partit, al descans, manaven les valencianes 28-35.

En la segona part, les jugadores taronja van controlar el partit, i van ser ampliant la bretxa fins al final, constatant la primera victòria a domicili de la temporada.