Vidorreta: “Satisfet per portar-nos este partidàs”

22/10/2017

El tècnic de Valencia Basket, Txus Vidorreta, ha destacat després de la victòria del seu equip en la pista del UCAM Múrcia que “crec que hem viscut un altre gran partit. Comença la Lliga molt bé, estem tenint cada cap de setmana molts grans partits i este ha sigut un d'ells. Hem dominat clarament els primers quinze minuts, però el Múrcia ha reaccionat molt bé en els últims cinc anotant cistelles de molt mèrit, amb cistelles de tres punts i podent tornar al partit. En el tercer quart hem començat amb una dinàmica de pèrdues sense començar els els sistemes, és una cosa que sens dubte hem de millorar. Açò ha portat al fet que UCAM Múrcia poguera prendre algun avantatge però hem tingut bons arreons, sobretot de la mà de Rafa Martínez, Alberto Abalde o Guillem Vives, fins i tot de Sam Van Rossom, que per a nosaltres és molt important perquè hem d'allargar l'equip”.

 

En un partit resolt en els últims compassos, el tècnic taronja ha destacat que “hem arribat al final en una situació que era un cara o creu. Hem treballat bé a nivell defensiu eixos moments finals després del triple de Kloof, que crec que havia sigut una bona defensa a nivell tàctic i hi ha molt mèrit en la seua anotació. Li hem donat la pilota a Dubljevic dues vegades, ha respost a la confiança de l'equip assumint galons i anotant quatre punts. Hem pres la determinació en l'última jugada de posar-nos en zona per a evitar el triple, ho hem aconseguit. Al final Urtasun podia haver forçat la pròrroga però la pilota no ha entrat. Hem guanyat, podia haver guanyat qualsevol dels dos. Felicite al meu equip perquè és una victòria molt important, però també al UCAM Múrcia perquè crec que ha fet un gran partit”.

 

Preguntat de nou sobre el calendari, Vidorreta ha comentat que “anem a viure el moment, estem disfrutant este inici de temporada, hem guanyat la Supercopa Endesa, hem aconseguit guanyar quatre de cinc partits en la Liga Endesa i el primer en l'Eurolliga. Ara el que ens queda és gaudir del moment i a partir de demà, nosaltres, els entrenadors, començar a preparar el partit de Vitòria. I no mirar més enllà, hem de seguir dia a dia sabent que cal continuar”


TAGS: