Vidorreta: “Espere que el nostre rendiment continue sent alt a pesar de les baixes”

24/10/2017

L'entrenador de Valencia Basket, Txus Vidorreta, ha assenyalat en la prèvia del partit que porta a l'equip taronja a visitar la pista del Baskonia en partit de la jornada 3 de la Turkish Airlines Euroleague que “el calendari també té molt a dir en les situacions que passen els equips. Ells han començat dos partits jugant fora en Eurolliga, han jugat en el Palau Blaugrana, en la pista d'un dels líders de la Liga Endesa com és el Montakit Fuenlabrada. No han guanyat en cap d'eixes pistes i sembla que estan en una mala situació. A nivell de joc jo no els veig tan mal, però sí que és cert que algunes sensacions, sobretot igual en alguns partits en l'inici, no exactament en els partits d'Eurolliga davant Olympiacos i Maccabi ha pogut condicionar un poc el desenvolupament dels partits”.

 

El tècnic taronja ha analitzat al rival de demà destacant que “ara han recuperat a Beaubois i tenen una plantilla llarga, amb dos bases excepcionals als quals he pogut entrenar jo en el passat, que són jugadors que manegen molt bé els partits. Beaubois és un gran anotador, tenen a Timma, que era un jugador pel qual estava boja mitja Europa l'any passat. A Garino, a Delfino, a Janning. En els pivots, Shengelia està en un moment excepcional de forma, Diop, Voigtmann, Poirier. És una plantilla llarga i repleta d'internacionals. Que siga un bon moment o no per a anar a Vitòria ho va a marcar el rendiment que nosaltres tinguem, que espere que siga alt, que és el que ens indiquen els nou partits oficials que hem jugat fins al moment. L'equip està en un bon moment i ens estem adaptant a la complexitat de la competició, però el meu objectiu és anar a partit a partit i guanyar a Vitòria”.

 

Vidorreta ha realitzat un repàs a la situació mèdica de la plantilla i ha fixat en entre dues i tres setmanes el temps de recuperació necessari per a l'últim inquilí de la infermeria taronja, l'escorta Joan Sastre. L'entrenador de Valencia Basket ha destacat que “som optimistes que Fernando la setmana que ve puga començar a integrar-se ja en el grup, però seguirien sent tres baixes. I no podem estar així tot l'any perquè açò implica un desgast dels jugadors que estàs utilitzant. La medicina no és una ciència exacta, i en el cas de San Emeterio els terminis s'estan complint perfectament. Ell se sentia molt bé i va haver-hi una recaiguda, però els terminis s'han complit estrictament. En el cas de Antoine és una lesió complicada i per tant no és fàcil determinar els terminis. I en el cas de Latavious és més complicada encara i ja hem marcat uns terminis, que després no sabrem si es van a complir perquè és una fissura d'estrès de la tíbia d'un saltador. Esperem que puga estar a mitjan novembre, però ningú ens ho garantix. On tenim més problemes és amb la lesió de Antoine, que va ser una lesió que es va fer amb la selecció francesa i que viatjarà amb nosaltres a Vitòria perquè ho torne a vore demà el doctor Sánchez. Estem posant tots els mitjans perquè tots els processos acceleren de la millor forma possible”.


TAGS: