Oscar Mayer posarà el sabor a la Fonteta durant la visita de l'Unicaja en Eurolliga

26/10/2017

Oscar Mayer es bolcarà per a crear un ambient especial en el partit de la jornada 4 de la Turkish Airlines Euroleague davant l'Unicaja (Divendres 27, 21:00h, Fonteta, #0) preparant aplaudidors i bufandes per a crear el millor ambient en la Fonteta, preparant concursos amb regals especials, repartint pilotes en els temps morts i oferint als assistents la possibilitat per a sopar un hot dog + beguda per 2 euros.

 

8.000 aplaudidors i bufandes per a donar color

Els aficionats que assistisquen a l’encontre trobaran en el seu seient dues formes diferents d'animar a l'equip: es repartiran 5.000 aplaudidors de plàstic d'Óscar Mayer i 3.000 bufandes amb la finalitat d'augmentar els decibels i que l'equip puga sentir el suport de la seua afició en una setmana carregada de partits. D'esta manera, Oscar Mayer seguix contribuint a una millora de l'ambient sonor.

 

Eurosopar: hot dog + beguda per només 2 euros

Fidel a la seua cita quan Oscar Mayer anima el partit, no falla una de les iniciatives més acceptades pels aficionats. Tots els assistents al partit podran aconseguir un hot dog i un refresc per només 2 euros. Un sopar perfecte per a gaudir des del principi d'una gran nit europea que els interessats podran aconseguir en les barres de la Fonteta.

 

Concursos i regals en els temps morts

En el descans entre el primer i el segon quart, dues parelles participaran en un concurs inspirat en el joc infantil de la Gallineta Cega. La dupla guanyadora es portarà un regal molt especial: un sopar per a dos. Durant els temps morts del partit es llançaran a les graderies centenars de pilotetes antiestrés d'Óscar Mayer amb el seu corporatiu color groc. Tampoc faltaran a la cita la simpàtica mascota de la marca, Oscar, que unirà les seues forces amb Pam i Maxi per a alçar els ànims del pavelló cada vegada que la pilota es detinga ni el tradicional zeppelín d'Oscar Mayer.


TAGS: