Damjan Rudez completa el seu fitxatge per Valencia Basket

27/10/2017

L'ala-pivot internacional croat Damjan Rudez (2,05m, Zagreb, 17/06/1986, 31 anys) ha passat de forma satisfactòria les proves físiques i mèdiques, per la qual cosa certifica la seua incorporació al Valencia Basket amb un contracte temporal de tres mesos de durada. El jugador s'ha posat este matí per primera vegada a les ordres de l'entrenador Txus Vidorreta en la sessió matinal prèvia al partit de Turkish Airlines Euroleague davant Unicaja.

 

Proves físiques i mèdiques superades

El nou jugador taronja va superar les diferents proves a les quals va ser sotmès, supervisades pel doctor del primer equip, Miquel Frasquet. Rudez va visitar la Clínica ERESA per a sotmetre's a les proves cardiológicas i d'esforç a càrrec de la cardiòloga Dra. Laura Figueres i posteriorment es va sotmetre a les analítiques.

 

Sobre Damjan Rudez

El jugador compta amb una llarga experiència a Europa, havent sigut campió de Lliga a Bèlgica, Croàcia i Eslovènia. També coneix la Liga Endesa, ja que va estar jugant dues temporades a Saragossa entre 2012 i 2014, amb uns nombres de 10,7 punts de mitjana amb un 44% d'encert en triples en 75 partits de Liga Endesa en l'equip aragonés. Rudez prové dels Orlando Magic de la NBA, equip que el va tallar el passat 16 d'octubre després de jugar amb ells 45 partits la passada temporada i amb el qual havia jugat quatre encontres de pretemporada en esta mateixa campanya. En les seues tres temporades en la NBA entre 2014 i 2017, Rudez va jugar un total de 146 partits, amb una mitjana de 3,3 punts i un 37% d'encert en el tir de tres punts.


TAGS: