L’Alqueria del Basket acollirà la fase prèvia de la Minicopa Endesa

30/10/2017

L’Alqueria del Basket acollirà la fase prèvia de la Minicopa Endesa, que es celebrarà a València els dies 8 i 9 de desembre. Amb el Real Madrid (actual campió) i Herbalife Gran Canària (amfitrió) ja classificats per a la cita de febrer, els equips infantils dels restants 16 clubs de la Liga Endesa es reuniran en les recentment inaugurades instal·lacions de bàsquet base del Valencia Basket per a lluitar per aconseguir un dels sis bitllets en lliça per a la Fase Final del torneig, que es disputarà en Gran Canària entre el 15 i el 18 de febrer de 2018 amb motiu de la pròxima Copa del Rei.

 

En els pròxims dies es donarà a conèixer el sistema de competició, la distribució dels grups i el calendari d'enfrontaments.

 

Per tercera vegada en la història de la Minicopa Endesa els equips hauran d'aconseguir la seua classificació per a la fase final a través d'una ronda prèvia. Este format es va utilitzar per primera vegada fa dues temporades,en una edició que es va celebrar a Saragossa, i va continuar en la 2016-17 amb una fase prèvia que es va disputar entre Fuenlabrada i Madrid.

 

L’Alqueria del Basket

L’Alqueria del Basket és la major instal·lació de bàsquet de formació d'Europa. Amb una extensió total de 15.000 m2, compta amb 13 pistes de basket independents: 9 cobertes equipades amb parquet i quatre exteriors. Totes elles amb els seus corresponents vestidors, gimnàs i zona mèdica, per a la pràctica del bàsquet de formació en les millors condicions i ateses per prop d'un centenar de professionals. La distribució de les pistes permet que es disputen fins a 13 encontres de competició o entrenaments al mateix temps. A més, compta amb una pista principal en un recinte individual, preparada per a entrenaments d'elit i altres partits.


TAGS: