Leles Muñoz intervinguda amb èxit de la seua lesió en el menisc

31/10/2017

La capitana del València Basket femení, Leles Muñoz, ha sigut intervinguda amb èxit d'una meniscopatía al seu genoll esquerra. La jugadora espanyola, ingressava esta mateixa vesprada en la Clínica Casa de la Salut per a ser operada poc després i podrà iniciar la seua recuperació a casa per a tornar com més prompte millor a les pistes.

 

Leles, que es lesionava durant la pretemporada del conjunt taronja, va ser intervinguda el passat 30 d'agost, duent a terme una recuperació de quasi dos mesos que es va veure truncada la passada setmana amb una nova ruptura. Després d'extraure-se-li la part fracturada del menisc, començarà un nou procés que la portarà a tornar definitivament a la dinàmica de l'equip de Rubén Burgos.

 

La capitana taronja es va mostrar “amb ganes de tornar quan més prompte millor a un equip que en este inici de temporada està rendint al més alt nivell”. València Basket suma quatre triomfs i només una derrota en un inici esperançador que ha portat a l'equip taronja a ocupar la tercera posició de la classificació. 


TAGS: