València Basket prop de la victòria enfront del líder (63-62)

04/11/2017

Derrota de València Basket en la complicada pista de Spar Gran Canària en un partit molt emocionant que van decidir les últimes possessions. Les nostres xiques van fregar la victòria davant el que de moment és l'equip més fort de la categoria.

 

El partit va començar igualat, amb un València Basket valent a qui responia prompte Covile. Van ser les xiques de Rubén Burgos les que van tractar de desfer l'equilibri amb més insistència, amb una Irene Garí que trobava espais en la defensa canària i feia mal en els primers compassos. No obstant això la distància era mínima, i ningú trencava el partit.

 

Igual que feia Meiya Tirera en cistella canaria, Covile va començar a entonar-se en la taronja. Ajudada per Estela Royo, l'americana va liderar la reacció de les de casa, que van exhibir una millor versió. No obstant això, Snezana Aleksic va impedir que la cosa fora a més. La montenegrina, amb quatre triples, va mantindre la igualtat en un marcador que al descans ho deixava tot per a la segona part (37-40). En la represa de nou eixirien millor les nostres. L'aportació de Renee Bennett en la pintura i altra vegada Irene Garí, donaven una curta renda que tractaria de defendre sense èxit l'equip taronja. I és que Sokhna i Diodio, en un final de parcial en el que la pilota no va voler entrar en la cistella canaria, li van donar la volta al marcador (52-50).

 

La senegalesa seguiria encertada en l'inici de l'últim parcial, i junt amb Starr Breedlove, donaven un avantatge que pareixia que podia ser definitiu. Però ahí va aparéixer la figura de Renee Bennett de nou. La nostra pívot va tornar a fer mal en la pintura, i va posar a les de Rubén Burgos a tan sols un punt en el marcador. Amb la igualtat recuperada, el partit es podia decidir per detalls. Ramona ens col·locava novament amb opcions en un final d'infart. Una bona defensa va impedir anotar a les canàries, però la pilota no va voler entrar i es va escapar la victòria. Gran partit de València Basket enfront d'un líder invicte que va haver de suar moltíssim per a mantindre la condició.


TAGS: